Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Сколс: Тен Хаг је показао непоштовање Роналда

Легендарни фудбалер Манчестер јунајтеда Пол Сколс изјавио је да менаџер клуба са „Олд трафорда“ Ерик тен Хаг не познаје менталитет великих играча, преносе британски медији.
Фото: Танјуг/AP/Luis Vieira

Сколс је реаговао после изјаве Тен Хага, који је после пораза у градском дербију од Манчестер ситија 6:3, рекао да је Кристијана Роналда оставио на клупи за резерве из поштовања према португалском фудбалеру и његовој великој каријери.

„Мислим да Тен Хаг не разуме менталитет великих фудбалера. Кристијано би свакако волео да је био на терену од почетка утакмице, деловало ми је да је био љут на клупи. Када имате фудбалера врхунског квалитета, он мора да буде на терену, јер на њему има шта да каже. Па шта ако је било 0:4 на полувремену? Он није срећан на клупи, он је желео да буде на терену“, рекао је Сколс.

Сколс је за Манчестер јунајтед играо од 1991. до 2013. године.

„Глупост је да није хтео да га уведе због каријере, коју је имао. Екипа је одиграла лоше прво полувреме, а он је желео да уради нешто по том питању. Не кажем да би постигао четири гола, али желео је да добије шансу. По мени је веће непоштовање то што је Тен Хаг оставио Роналда да седи на клупи за резерве током целог меча“, рекао је Сколс.

Frank Riberi završio igračku karijeru?

Преузмите андроид апликацију.