Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Свечано отворена четврта ауто мото берза у Новом Саду

На Новосадском сајму свечано је отворена четврта Ауто-мото берза која ће трајати до недеље 18. септембра.
Фото: Новосадски сајам

Циљ одржавања ове приредбе је промоција аутомобилизма и повезивање потенцијалних купаца и продаваца половних возила.

Берзу је свечано отвори помоћник директора Агенције за безбедност саобраћаја, Слободан Карличић, који је рекао да ће Агенција увек подржавати овакве догађаје.

„Биће нам веома драго да у наредном периоду подржимо овакве и сличне манифестације, јер је Агенција за безбедност саобраћаја институција која жели да подржи све оне који имају додирне тачке са возилима и са саобраћајем,“ рекао је Карличић и пожелео пријатне тренутке на Новосадском сајму.

Председник Савеза возача Војводине и организатор Ауто мото берзе, Марко Топо, се захвалио на подршци коју је добио од Града Новог Сада, градоначелнику Милошу Вучевићу и члану Градског већа за привреду, Милораду Радојевићу, али и Новосадском сајму као и свима који су узели учешће у организовању догађаја.

„Манифестација се одржава по четврти пут и верујем да сте упознати са програмом, али оно што упорно понављам је да суштина одржавања ове приредбе није економска или трговинска. Овде је суштина у нечему другом – социјалном моменту, где сви они који чине мото свет управо кроз ову манифестацију имају прилику да се прикажу, представе оно што раде, чује се њихов глас, њихови проблеми, њихови пројекти и због тога је идеја Ауто мото берзе специфична,“ рекао је Топо и најавио у наредна два дана озбиљан Truck Show и Drift програм уз најпознатије дрифт возаче.

„Чим се дешава четврти пут то значи да има своју тежину и да има своју развојну компоненту па смо у том смислу и пре неколико дана са организаторима Ауто мото берзе потписали уговор на пет година, што значи да овај догађај има своје место у нашем календару, рекао је генерални директор Новосадског сајма“, Слободан Цветковић.

Цветковић се захвалио излагачима и додао да је ове године, Берза заузела импозантан излагачки простор од 16.000 м², Халу “Мастер”, Халу 1, Аулу и отворени простор Сајмишта, што је још једна потврда да приредба из године у годину привлачи све већи број излагача и љубитеља превозних средстава.

Капије Новосадског сајма биће отворене за публику у суботу од 10 до 20 и у недељу од 10 до 18 часова. Цена појединачне улазнице је 300 динара, за групне посете 250 динара, а продаја је организована на благајнама Новосадског сајма.

Организатор Ауто мото берзе је Савез возача Војводине уз подршку Града Новог Сада, док је Новосадски сајам суорганизатор манифестације.

Za izgradnju puteva obezbeđeno preko dve milijarde dinara

Преузмите андроид апликацију.