Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Лутовац: Вратило се самопоуздање

Фудбалер Партизана Александар Лутовац изјавио је да су „црно-бели“ изашли из кризе резултата и додао да се играчима вратило самопоуздање.
Фото: Градске инфо

Партизан је синоћ на свом терену победио лучанску Младост 6:0 у 11. колу Суперлиге Србије. Он је постигао један гол на мечу са Лучанцима.

„Изузетно ми је драго што смо изашли из кризе коју смо имали на почетку сезоне, што се потврђујемо из утакмице у утакмицу и што смо почели да дајемо доста голова. Све то мало подсећа на претходну сезону, вратило се самопоуздање. Драго ми је што сам се вратио, што сам здрав и што могу да помогнем стручном штабу и екипи, а голови и асистенције су само плус на све што радим и што радимо као екипа“, рекао је Лутовац, пренео је данас званични сајт Партизана.

Он је истакао да Партизан мора увек да има 18 спремних играча.

„Ми смо Партизан, а Партизан мора да има спремних 18 играча у сваком тренутку и радује све нас то што шеф и стручни штаб могу да рачунају на све нас и што и они који су млађи постижу голове. То је један велики плус за све нас, за Партизан. Ми смо сви деца Партизана, тако да нас то радује“, додао је Лутовац.

Партизан ће у четвртак на свом терену играти са Ницом у другом колу групе Д Лиге конференција против Нице.

„То смо хтели на почетку сезоне – да играмо четвртак – недеља и немамо права да кажемо да смо уморни. Једва чекамо ту утакмицу. Хоћемо да се надигравамо са свим, да покажемо свима колико вредимо и надам се добро резултату. Позивам све навијаче да дођу да нас подрже, јер нам стварно много значи кад су ту“, закључио је Лутовац.

Zvezda prodala napadača Makabi Haifi

Преузмите андроид апликацију.