Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Станковић: Спремни за више циљеве у историјској сезони пред нама

Шеф стручног штаба Црвене звезде Дејан Станковић пред почетак припрема за сезону 2022/23. рекао да црвено-беле очекује напоран рад и истако да имају велика очекивања и планове.
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

Фудбалери Црвене звезде после краће паузе окупили су се на стадиону Рајко Митић и потом отпутовали на Златибор где почињу припреме за нову сезону, а њихов тренер је истакао да имају велике циљеве.

„У Црвеној звезди морамо брзо да архивирамо постигнуте успехе јер су циљеви увек велики, даћемо све од себе да и наредне сезоне одиграмо максималан број утакмица, али и да сезону завршимо на што лепши начин, као што је то било и прошле године. Црвена звезда не може никада да бира шта жели да освоји или шта жели да стави по страни, једноставно иде по сваки трофеј и да испуни што веће циљеве, тако да смо и ове године спремни за то.“, рекао је тренер црвено-белих Дејан Станковић.

Осврнуо се Станковић и на чињеницу да шампиона првенства наредне године очекује директно место у групној фази Лиге шампиона.

„Звезда иде на сваки трофеј и испуњење што већих циљева. Наредна сезона је историјска за наш фудбал, много је битно, први пут титула вреди много милиона. Не знам тачно колико, али директан улазак у Лигу шампиона. Улог је стварно велики и желимо да будемо прави у сваком тренутку.“, поручио је Станковић.


Zvezda počela pripreme za sledeću sezonu

Преузмите андроид апликацију.