Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Радоњић за РТС: Да и ову завршну серију кренемо са победом

Tренер кошаркаша Црвенe звездe Дејан Радоњић je, гостујући у Јутарњем програму, говорио о одбрани титуле првака АБА лиге, протеклој сезони, завршници домаће лиге, Евролиги и плановима за наредну сезону.
Радоњић
Фото: АБА лига/Dragana Stejpanović

Црвено-бели су у финалној серији плеј-офа АБА лиге славили са 3-2 у победама против Партизана и у мајсторици су били бољи резултатом 80:77, а њихов тренер је истакао да је тим још под утиском тих мечева.

„Још увек смо под утисцима врло тешког плеј-офа, а посебно финалне серије, тако да је тешко сада урадити детаљну анализу. Важно је да смо успели и дошли до одбране титуле“, констатовао је Радоњић.

Стратег црвено-белих је закључио да су све утакмице биле одличног квалитета, тим пре јер су се играле у врло специфичним условима.

Истакао је да су играчи били врло оптерећени, али је тим ипак успео, упркос бројним проблемима са повредама.

Радоњић је констатовао да ће се урадити детаљна анализа целе сезоне из чега ће проистећи и план за наредну.

„Већ сутра тим очекује завршница Kошаркашке лиге Србије и полуфинални меч са Мегом. Све је то јако брзо и надам се да ћемо успети да се адаптирамо и будемо довољно добри да и ову серију кренемо са победом. Надам се да ћемо и у свим будућим мечевима бити доброг квалитета, што неће бити нимало лако после свега што смо прошли“, закључио је Радоњић.

 

Преузмите андроид апликацију.