Почетна > Улицама града

Нови Сад Улицама града

Улицама града са Јеленом -„Cubanero“ фестивал (ФОТО/ВИДЕО)

Cubanero Salsa Festival“ један је од највећих и најпрепознатљивијих салса фестивала у овом делу Европе, који окупља велики број плесача и заљубљеника у кубанску музику.

Фестивал је успео да претходна 4 дана претвори улице града Новог Сада у малу Кубу. Обожаваоци латино ритмова су стигли из свих делова света и били део овог магичног и разиграног фестивала.

Фото: Градске инфо
Плесне радионице и ове године су држали изванредни плесачи са Кубе, као и најбољи салса инструктори из земље и региона и Европе.
Фото: Градске инфо

Cubanero Salsa Festival“ и Нови Сад су се поново показали као сјајани домаћини који су увек спремни да дочекају широм отворених руку све људе који су спремни да на тренутак забораве свакодневницу и завире у један потпуно магичан и безбрижан свет музике, плеса и одличног провода.

Фото: Градске инфо

Ако сте којим случајем пропустили овај догађај, не брините, и следеће године ће имати прилику да осетите чари Кубе и ритмове салсе и музике на улицама нашег града.

Фото: Градске инфо

Надамо се да је наша Јелена успела да вам пренесе делић атмосфере и да вам дочара колико је било магично и весело ове године.

Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо

Ulicama grada sa Jelenom i Rejem (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.