Почетна > Србија
Србија

Стање на путевима

ЈП „Путеви Србије“ саопштило је данас да ће 23. и 24. маја, од 9 до 20 часова, бити извођени радови на прегледу техничке исправности система тунелске опреме у тунелима „Пржојна Падина“ и „Прогон“, на државном путу на деоници петља Димитровград – граница Србија-Бугарска (Градина).
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

У току извођења радова доћи ће до обуставе саобраћаја у десним тунелским цевима док ће се саобраћај одвијати двосмерно кроз леве цеви тунела „Пржојна Падина“ и „Прогон“. Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

На државном путу II А реда број 147, деоница Жабари – Бошњак, од 23. маја до 31. августа, радови на санацији оштећења државног пута II А реда број 147, деоница Жабари (Породин) – Бошњак (Велики поповац), у зони насеља Четереже.

У току извођења радова саобраћај ће се одвијати наиземеничним пропуштањем возила. Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

На државном путу II А реда број 190, деоница Ћићевац- Варварин, у месту Ћићевац, завршени су радови и саобраћај се одвија нормално. Измена режима саобраћаја на државном путу II А реда број 112, деоница Темерин – Сириг, 23. маја од 8 до 20 часова, од раскрснице на путу Бачко Градиште – Темерин до раскрснице државног пута Сириг – Нови Сад, у дужини око седам километара, због потребе снимања сцена филма.

Током снимања, вршиће се кратке обуставе саобраћаја у трајању око 15 минута, уз асистенцију полиције.

Моле се учесници у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу.

U Srbiji registrovano 336 novozaraženih na korona virus, troje preminulo

 

Преузмите андроид апликацију.