Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Ривалдо: Халанд ће годинама бити најбољи стрелац Премијер лиге

Куповином Ерлинга Халанда из Борусије Дортмунд за 75.000.000 евра Манчестер Сити је добио играча који ће наредних неколико година бити главна звезда Премијер лиге, сматра легендарни Бразилац Ривалдо.
Фото: Танјуг/AP/Martin Meissner

Чувени фудбалер Барселоне одушевљен је играма шведског репрезентативца и верује да му неће бити потребно много вереман да се уклопи у играње на Острву.

„Халанд у Сити долази са искуством играња Лиге шампиона, много постигнутих голова у Бундеслиги и огромном жељом да настави свој развој. Зато и мислим да ће се брзо уклопити у стил игре игре Пепа Гвардиоле. Он је брз, врло ефикасан и покретљив што су све предуслови потребни за играње Премијер лиге“, рекао је Бразилац.

Ривалдо сматра да ће под вођством шпанског стручњака Халанд врло брзо доћи у ситуацију да се бори за титулу најбољег играча на свету.

„Уверен сам да ће та сарадња бити плодоносна на дужи временски период. Са квалитетима које има Халанд ће бити један од најбољих стрелаца најјаче енглеске лиге у годинама које су пред нама. Уз то, играјући за клуб какав је Манчестер сити, игурно ће бити међу главним кандидатима за освајање Златне лопте, баш као и трофеја у Лиги шампиона и Премијер лиги“, истакао је Ривалдо.


Kako se Mesi snašao u Parizu? Najgora sezona u poslednjih 16 godina

Преузмите андроид апликацију.