Početna > Srbija
Srbija

Stanje na putevima

Automotosavez Srbije u najnovijem izveštaju o stanju na putevima i graničnim prelazima navodi da su vremenske prilike za vožnju povoljne, ali upozorava na izmenjen režim saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova koji se na njima izvode.
Foto: PrtSc/JP Putevi Srbije/YouTube

Tako će od sutra do 13. maja od 8 do 18 časova zbog rtadova na nadvožnjaku u petlji Mali Požarevac saobraćaj na nadvožnjaku da se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom dok će se na auto-putu odvijati normalno.

Od sutra su planirani i radovi na mostu preko Crnog Timoka na deonici Selište- Bor, zbog čega će se saobraćaj odvijati samo jednom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila i trajaće 90 kalendarskih dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Za sutra su planirani radovi na deonici između petlje Surčin jug do Obrenovca i to u smeru Beograd- Čačak od 8- 13 časova, a u suprotnom smeru od 13-18 časova.

Za vreme izvođenja radova u dužini oko 100 metara saobraćaj će biti preusmeren kroz zaustavnu traku.

Na naplatnim stanicama vozila se ne zadržavaju, a prema informacijama Uprave granične dobijenim u 17:15 časova nema zadržavanja ni na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima vozila čekaju i to pet sati na Horgošu, dva na Kelebiji i Šidu i sat vremena na Gradini.

Zašto teretnjaci na Horgošu čekaju 5 sati?

 

Preuzmite android aplikaciju.