Без обзира који сир да волите, једите га што више јер чак и прерађени сир садржи протеине. Ово чорба се лагано прави и врло је укусна, здрава и пуна протеина.
Састојци:
- 60 грама путера
- 4 коцкице сира за мазање
- 200 грама мекшег сира
- 150 грама траписта
- 3,5 децилитра супе
- 1 чаша белог вина
- 1 децилитар воде
- супена кашика брашна
- 200 грама павлаке
- бели бибер
- веза першуна
Припрема:
Пропржити брашно на путеру и пазити да не потамни. Додати супу и кувати око 5 минута. Мекши сир истиснути у чорбу да се кува, стално мешајући ручним миксером. Додати вино, бели бибер, изрендан трапист и воду. Кувати стално мешајући док се сиреви не истопе. У посуду у којој ће се чорба служити умутити павлаку с исецканим першуном. Мешајући налити врућу чорбу и одмах послужити.
Пријатно!
Sir pre spavanja? Zvuči kao loša ideja, ali može vam dati odlične snove i više od toga
Преузмите андроид апликацију.