Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

“Дунав ауто“ на још једној адреси

Највећа мрежа техничких прегледа у нашој земљи, „Дунав ауто“, отворио је још један савремено опремљен центар за пружање услуге техничког прегледа путничких и лаких теретних возила у Новом Саду.
Фото: Дунав осигурање

Како би својим клијентима омогућили да на једном месту брзо и лако обаве све што им је потребно за комплетну регистрацију возила, у новоотвореном центру могуће је довити услуге техничког прегледа, регистрације и издавања регистрационе налепнице.

За безбедно учествовање у саобраћају, у оквиру „Дунав центра“ Нови Сад могуће је, поред обавезних полиса осигурања од ауто-одговорности, закључити и друге врста осигурања за све непредвиђене околности у вожњи: полисе ауто-каска, помоћи на путу, неку од полиса из пакета „ауто-бонус плус“ за осигурање од ауто-незгоде или осигурање стакала на возилу, као и многе друге.

Услуге платног промета које се пружају у оквиру „Дунав центра“ омогућиће клијентима да све заврше на једном месту, без чекања и одлазака у други сервис. Уз могућност плаћања регистрације на три до 12 месечних рата чековима грађана, административним забранама и платним картицама, суграђани могу да добију све услуге које су им потребне.

Модерни центри „Дунав аута“ поседују најсавременију опрему у складу с важећим стандардима, док је висока обученост контролора на техничким прегледима гарант задовољства наших клијената.

Поред техничких прегледа, обављају и сву неопходну дијагностику за редован сервис, а поседују и велики асортиман ауто-козметике и гума.

Новоотворени центар „Дунав аута“ у Новом Саду још је једна од скоро 70 таквих локација широм земље и налази се у Булевару Војводе Степе 78. Како би се клијентима омогућило да без чекања обаве све што је потребно на техничком прегледу, термини за заказивање могу се добити позивом на бројеве телефона: 066/825-8743 и 021/661-4577.

I ovog proleća vašem automobilu može biti super uz „Dunav osiguranje“

 

Преузмите андроид апликацију.