Почетна > Србија
Србија

Опрез због местимично влажних коловоза

Возаче ће и данас због повремених пљускова пратити местимично влажни коловози, упозорава Ауто-мото савез Србије и наводи да је интезитет саобраћај нешто слабији у односу на претходне дане.
коловози
Фото: РТВ/Марина Блашковић

Проходност путева је добра уз подсећање да је због започетих радова на појединим деоницама режим одвијања саобраћаја успоренији док су краћи застоји могући на путевима где је проток возила већи.

Тако ће данас и сутра у периоду од 9 до 18 часова бити обустављен саобраћај на деоници Кокин Брод – Прибојска бања.

Алтернативни путни правац је магистрални пут Кокин Брод – Нова Варош – Бистрица – Прибој као и локални пут преко Кратовске Реке. Од јуче до 1. јула од 8 до 16 часова изводе се радови на реконструкцији јавног осветљења магистралног пута Шабац – Мали Зворник, у зони Лознице.

За време радова доћи ће до измене у саобраћају сходно саобраћајној сигнализацији и опреми.

До 2. августа у периоду од 7 до 16 часова изводиће се радови на рехабилитацији деонице Бачки Брег – Сомбор са обилазницом око Сомбора, а саобраћај се одвија једном саобраћајном траком уз наизменично пропуштање возила, које је регулисано семафорима.

До 25. маја изводиће се радови на поправци коловоза на ауто-путу између Бачке Тополе и Фекетића у смеру Суботица – Нови Сад. Саобраћај ће бити преусмерен у супротну коловозну траку смера Нови Сад -гранични прелаз Хоргош и ту ће се одвијати двосмерно и то претицајном траком према Новом Саду, а возном и зауставном траком према граничном прелазу Хоргош.

Према подацима граничне полиције у 7:15 часова на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања возила, док на појединим теретним терминалима возила чекају сат или два.

На Хоргошу теретна возила чекају два сата да изађу из земље, колико се задржавају и на Келебији и Батровцима. На граничном прелазу Шид теретна возила чекају сат, док на осталим прелазима нема задржавања.

Sutra pretežno oblačno, svežije, slaba kiša, pa razvedravanje

Преузмите андроид апликацију.