Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Харден о Ембиду: Ето вам га МВП лиге

Филаделфија је тројком Џоела Ембида у последњој секунди, након продужетака, победила Торонто у гостима и повела 3:0 у плеј-оф серији.
Фото: Танјуг/AP Photo/Matt Slocum
Након сусрета пред америчке новинаре изашао је његов саиграч Џејмс Харден, који поделио утиске са меча, а прокоментарисао је последњи тренутак утакмице.

„Тренер је нацртао последњу акцију, Херис је направио феноменалан блок, а Ембид је то искористио и био сигуран са дистанце. Ето вам га МВП лиге… Читаву сезону је одиграо на заиста високом нивоу, а вечерас није било ништа другачије. Доносио је праве одлуке, имао неколико запажених пасова током утакмице и када је требало да засија, ставио је свој `печат` на крају“, почео је Харден.

Репторси су већи део утакмице провели у вођству, да би се гостујућа екипа вратила у финишу регуларног тока и управо поенима популарне „браде“ изборила продужетак – 95:95.

„Можда нисмо играли нашу најлепшу кошарку, али смо успели да подигнемо ниво одбране у финишу и да победимо на крају. Очекивали смо жестог одговор Репторса, водили су 17 поена, а наша игра у трећој четвртини је променила ток утакмице. Дали смо себи шансу да забележимо важан тријумф и то је све чему можете да се надате у плеј-офу, нарочито на гостовањима“, закључио је Харден.

Наредни дуел ових екипа на програму је 23. априла у 20:00 часова.

Embid trojkom u poslednjoj sekundi doneo pobedu Filadelfiji (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.