Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Владавина Бика: Какве су жене, а какви мушкарци рођени у овом знаку и ко су им идеални партнери

Биком влада Венера, па се сматра да су за припаднике овог знака императиви лепота и хедонизам.
Фото: Pixabay/Darkmoon_Art

Звезде су људе рођене у сазвежђу Бика обдариле, како астролози тврде, посебном упорношћу коју многи сматрају и тврдоглавошћу.

Љубитељи су свега што је добро и лепо и веома често ће бити окружени материјалним задовољствима. Особе рођене у знаку Бика су веома сензуалне и тактилне. Додир им је веома важан, нарочито када су романтични односи у питању.

Астрологија каже да су Бикови међу најпоузданијим знаковима Зодијака.

Само име хороскопског знака указује на праву природу људи рођених под овим сазвежђем. Као земљани знак, он је оптерећен својом сигурношћу, па самим тим и заштитом куће и породице од негативних утицаја.

Они су талентовани за стицање новца и имају тенденцију да својим идејема и плановима најефективније зараде, штеде и инвестирају новац.

Бикови су често познати по својој тврдоглавости, али се то такође може протумачити као потпуна посвећеност извршењу задатака.

Једном када донесу одлуку, ретко скрећу са уцртаног пута, љубавне везе или посла. То их чини одличним радницима, јер остају дуго да раде док год не заврше посао како треба, али и одличним пријатељима, јер су увек ту, без обзира на искушења и турбуленције у животу.

Биком влада планета Венера, која симболизује љубав, привлачност, лепоту и креативност. Тако је у природи Бика да буде одличан кувар, забављач и уметник.

Он је одан, понекад и превише и не воли изненадне и нежељене промене које ће покварити живот који је брижљиво креирао за себе.

Бик је један од знакова на који највише можете рачунати. Иако неки могу имати веома конзервативне погледе на свет или бити „заљубљени“у новац и богатство, Бикови имају способност да унесу „глас разума“ у било коју хаотичну и нездраву ситуацију.

Кућни послови су веома важна ствар за Бика као и породичне вредности за које ће учинити све само да би их заштитио.

Интелигенција и добар смисао за хумор чине људе овог знака омиљенима у друштву. Особе рођене у знаку Бика су изузено лојалне и увек спремне да пруже руку пријатељства. Бик воли новац и не устручава се напорно да ради како би га зарадио.

Мушкарац Бик

Иако воли новац, у каријери му је пресудан рад без стреса и притиска. Он воли да живи опуштено и по својим правилима.

Новац игра важну улогу у његовом животу, тако да се и његово расположење мења у односу на новац. Може да иде у крајност, да буде или пренаглашено дарежљив или шкртица. У породици је често свој на своме, али бригу о деци и породици најрадије препушта жени.

Жена Бик

Жена рођена у знаку Бика се одликује особинама које је по много чему разликују од других. Кажу да су то најлепше жене у хороскопу. Оне су веома независне и емоционално снажне, али и одане.

Мотивација је кључна покретачка основа за жене рођене у овом знаку. Уколико мотивације нема, она се повлачи.

Може бити плаховите нарави и тада је веома речита и упорна да искаже своје мисли, тако да их и други прихвате.

Како се Бик слаже са којим знаком Зодијака

Идеални емотивни партнери Бикова су Јарчеви и Девице. Наравно, како ће се слагати са некима зависи и од подзнака и рапореда планета у наталној карти. Поред ова два знака, Бик може да оствари лепу емотивну везу и са Раковима и Рибама.

Шкорпија и Бик најчешће привуку једно друго већ на први поглед. Њихова веза је пуна страсти, али и конфликта, јер су оба знака склона томе да не пристају на компромисе у својој тврдоглавости.

Бик веома тешко сарађује са Водолијама, Овновима и Лавовима, јер међу њима постоје непремостиве разлике.

Са Стрелчевима и Вагама могу да се друже.

Близанци нису пријатни за Бикове, лабилни су, нестални и непоуздани, па због тога однос између ова два знака може бити веома површан.

Horoskop starih Slovena: Kako su naši preci videli mesec u kome smo rođeni

Преузмите андроид апликацију.