Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Морис: Ако наставимо овако, почистиће нас

Плејмејкер Денвер Нагетса, Монте Морис, говорио је за медије после друге утакмице његове екипе против Голден Стејт Вориорса.
Фото: Танјуг/AP/Jeff Chiu

Екипа из Колорада изгубила је 126:106 и сада је у великом дефициту од 2:0 пред мечеве у Денверу.

Морис је прво упитан какво је стање у свлачионици након другог убедљивог пораза у низу.

„Морамо да останемо заједно, капирамо, разбили су нас и морамо да будемо чвршћи јер нисмо себи дали шансу да победимо овај тим и правили смо баш много грешака, па нећемо имати шансу ако будемо раздвојени. Морамо да играмо као један. Сви су рекли шта су имали у свлачионици, било је тешко, а морамо да нађемо начин да пребродимо ово и да будемо много бољи, ако желимо шансу да нешто урадимо“, истакао је принудно стартни плејмејкер.

Затим се осврнуо на велики број техничких грешака упркос искусним играчима у тиму.

„Имамо сасвим довољно материјала да обавимо зацртан посао иако играмо без два битна играча. Мекани смо, а не смемо да будемо мекани и они су били чвршћи од нас и то не сме да се дешава. Ако то не урадимо, ово ће брзо бити готово. Шта се деси, десиће се. Ми смо одрасли људи, морамо да прихватимо критике и опет као одрасли људи морамо тако и да прилазимо другима. Има много емоција, разумем, али раније смо морали да причамо о свмеу овоме. Не смемо да уђемо у рат и да причамо шта не ваља. Сви морамо да будемо одговорни за нешто, морамо да будемо бољи. Нема изговора, Голден Стејт је био бољи, надиграли су нас, опет ће нас почистити и то никоме не одговара. Ово је срамота. Ако имамо поноса, морамо да нађемо начин врло брзо“, поручио је Морис.


Kari: Očekuje nas velika borba, biće nam mnogo teže

Преузмите андроид апликацију.