Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Реал изабрао Џејмса, Анћелоти га скаутирао чак девет пута

Изрека „три пута мери, једанпут сеци“ не важи за тренера Карла Анћелотија који је бека Челсија Риса Џејмса скаутирао на девет утакмица како би се уверио да је право појачање за десни бок Реал Мадрида.
Фото: Танјуг/AP/Manu Fernandez

Извесни будући првак Шпаније и полуфиналиста Лиге шампиона уврстио је десног бека Челсија и селекције Енглеске као топ приоритет, пишу шпански медији, пре свега јер је Дани Карвахал честио повређен, а и потребна му је права конкуренција.

„Карлито“ је девет пута слао скаута да уживо искенира брзоног 22-годишњака, два пута га скаутирао као ривала у четвртфиналу Лиге шампиона и комплетна анализа каже да би се савршено уклопио у начин игре због одличних офанзивних карактеристика јер може да игра на више позиција.

На 31 мечу за Челси ове сезоне постигао је шест голова, уз седам асистенција, мада код Тухела игра у систему 3-5-2 као десни спољни.

Изданка Челсијеве школе уговор везује са клубом до јуна 2025. године, а Реал жели да искористи актуелну ситуацију у клубу из Лондона и још увек нерешен статус око новог власника како би за 40 милиона евра добио право појачање.


Poznato kako je na „Kamp Nou“ ušlo više od 30.000 Nemaca

Преузмите андроид апликацију.