Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Матића жели Мурињо, заинтересовани и у Мадриду

Иако улази у последње године каријере Немања Матић је и те како на цени. Потврђују то и вести из Италије, у којима се спекулише о жељи Жозеа Муриња да поново сарађује са некадашњим српским репрезентативцем, као и о тежњама Дијега Симеонеа да искусног везисту доведе у Примеру.
Фото: Танјуг/AP Photo/Rui Vieira

Подсетимо, Матић је недавно објавио да ће на крају сезоне напустити Манчестер јунајтед, а управо испод те објаве на друштвеним мрежама поруку подршке оставио му је португалски стручњак, који би Матића радо видео у дресу Роме.

„Посебни“ и Србин имају дугогодишњу, можемо рећи и нераскидиву, везу. Мурињо је био најзаслужнији што се Матић вратио на „Стамфорд Бриџ“ после сазревања у Бенфики, да би Португалац „повукао“ високог везисту у Манчестер, када је преузео клупу „Црвених Ђавола“.

Можда би и најлогичније било да Немања каријеру приведе крају уз тренера који је много пута доказао колико цени његове људске и фудбалске квалитете, али већ сада се може рећи да Муриња не очекује нимало лак посао у покушају да на „Олимпико“ доведе велико појачање.

Разлог је Чоло Симеоне. Темпераментни Аргентинац наводно је већ контактирао људе који су задужени за Матићеву каријеру и према првим информацијама постоје снажне индиције да би две стране ускоро могле да направе и конкретне кораке ка реализацији будуће сарадње.

Како било, оно што је већ сада извесно, Немања Матић још није рекао последњу реч на највећој сцени…

Sergej zbog Vlahovića i rođenog brata dolazi u Juventus

Преузмите андроид апликацију.