Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Парехо: Потценили су нас, вратило им се

Фудбалери Виљареала остварили су велики успех пласманом у полуфинале Лиге шампиона.
Фото: Танјуг/AP Photo/Alberto Saiz

Мимо многих очекивања, у двомечу су били бољи од немачког првака, екипе Бајерна, па су укупним резултатом 2:1 прошли међу четири најбоља у елитном такмичењу УЕФА.

Искусни Дани Парехо био је један од носилаца игре „жуте подморнице“, а на крају је имао шта да поручи Баварцима, посебно менаџеру Јулијану Нагелсману.

„Када је био жреб и кад су извукли Виљареал, њихов тренер, ког не познајем, није поштовао не само Виљареал, него и фудбал. Рекао је да жели да реши двомеч још у првој утакмици. За нас је то био израз непоштовања. Некада, када пљунеш у вис, врати ти се у лице“, изјавио је Парехо.

Шпански фудбалер каже да у фудбалу није довољно бити јачи на папиру.

„То је нешто што се види у фудбалу као и у животу, то се примењује на све ситуације. Истина је да су они Бајерн а ми Виљареал. Они су били фаворити, али то мора да се докаже на терену. Причали смо о томе у свлачионици и мислим да то што је рекао је било баш у смислу да нас не поштују као играче. После две утакмице, надвисили смо Бајерн“, додао је везиста Виљареала.

На крају, шпански клуб је остварио циљ и прошао даље.

„Имамо свој начин играња, свој стил. Знамо колико ризикујемо тим стилом игре. Имали су падова, али и успеха. Истина је да смо тренирани тако да превазиђемо проблеме на терену. И успело је и против екипе као што је Бајерн“, закључио је Парехо.

Emeri: Ovde smo da pobedimo, a ne da kažu da smo fini, iz malog grada…

Преузмите андроид апликацију.