Почетна > Србија
Србија

Изложба „У сусрет ускршњим празницима“ у Сремској Митровици

У Градској кући у Сремској Митровици одржана је изложба, под називом „У сусрет Ускршњим празницима“ у организацији Градске управе за социјалну, здравствену и заштиту животне средине, уз подршку ГИЗ-а и Основне школе „Бошко Палковљевић Пинки“. Велики број излагача је у продавао своје рукотворине, а изложба је била веома посећена.
Фото: РТВ

Посетиоци су били и деца првог и четвртог разреда Основне школе „Бошко Палковљевић Пинки“, који су се одазвали позиву Градске управе, који су, такође, изложили своје рукотворине.

Ова традиционална изложба се одржава сваког априла пред Ускршње празнике, на којој излагачи продају своје рукотворине, али се и друже. На изложби је учествовао велики број удружења, као и школа „Радивоје Поповић“.

Велики број удружења се сваке године одазове овом позиву и истичу да им је драго што Град брине о њима и организује овакве манифестације, које им помажу да изложе своја дела и да се међусобно упознају.

Из Градске управе истичу да су веома поносни на реализацију изложбе, која је прошла веома успешно, на све излагаче и истичу да ће увек бити ту за њих.

Изложба је била веома успешна, присуствовао је велики број посетилаца, а излагачи су били веома сретни, што је био и циљ изложбе.

Cucić: U Srbiji skoro 6.000 izbeglica iz Ukrajine

 

Преузмите андроид апликацију.