Почетна > Нови Сад

Нови Сад

Нова сазнања о намештеном хапшењу Малешића

Према наводима портала „24седам“ Слободану Малешићу, начелнику новосадске полиције, је смештено хапшење да би га деградирали и ућуткали.
Фото: PrtSc

Малешићу, против кога Тужилаштво за организовани криминал води истрагу за наводну трговину утицајем и злоупотребу службеног положаја, хапшење је наместио колега пред пензијом, из страха да би прикупљени компромитујући материјали против њега могли угледати светло дана.

Генерал Малешић због бескомромисне борбе коју је у каријери водио против организованог криминала и корупције, постао је претња за горе поменутог полицајца чији су бројни контакти са криминалцима – забележени!

Према наводима одлично обавештеног извора 24седам Малешићу је смештено хапшење да би га деградирали и ућуткали, међутим, инспиратор целе ове акције направио је грешку у корацима, потцењујући српског Елиот Неса.

Како тврди наш саговорник, генерал Малешић поседује бројне доказе који неспорно потврђују каква је спрега између тог високопозиционираног полицајца пред пензијом и криминалаца. У питању су аудио записи разговора, али и фотографије и видео снимци склоњени на сигурно.

„Сав доказни материјал, снимљени разговори, слике и видео снимци, које ухапшени начелник новосадске полиције поседује против колеге пред пензијом, веома су компромитујући за некога ко се деценијама крије иза полицијске значке и које је, захвајујући моћницима из света криминала и бизниса, постављан на високе функције у МУП, а блиско сарађује са криминалцима“ открива један извор за портал „24седам“.

Затим даље открива да је ухапшени начелник Малешић дошао до озбиљних података да је тај исти полицајац пружао заштиту оптуженом убици из Новог Сада.

„Штитио је починиоца најтежег кривичног дела, а каква је спрега и каква је мафијашко-полицисјка хоботница у питању најбоље говори податак да је дуго штићени убица био у вези са припадницом лажне новосадске новинарске елите, преко које су требале да се дисквалификују истине које ће ускоро бити обелодањене“, открива овај извор, напомињући да полицајцу који је наместио Малешића није одговарала поштена фигура у униформи у Новом Саду која се бави раскринкавањем и хапшењем нарко-дилера и убица.

Иначе, високопизицонирани полицајац, који је генералу Малешићу безуспешно покушао да уништи каријеру, имао је бројне контакте са сумњивим привредницима, и то још из периода када су демократе дошле на власт у нашој земљи.

Међутим, оно што је страшније јесте сазнање да се тај полицајац, заједно са својим блиским пријатељима, годинама бавио зеленашењем и да је због овог његовог прљавог посла страдао један полицијски службеник.

„Парадокс ове приче је да је тај високопозиционирани полицијски службеник, који се бави зеленашењем, учествовао у акцији „Зелено“ на територији целе Србије, у којој су хапшени зеленаши!? Цео Нови Сад зна да је годинама давао новац на камату и да је због комбинација са каматама убијен један полицајац који му је био најбољи друг, међутим, цео случај је заташкан“, каже на крају овај извор.

Ухапшени Слободан Малешић 2014. године био је постављен за начелника Управе саобраћајне полиције, а марта 2016. именован је за првог човека Полицијске Управе Крагујевац.

Из Крагујевца је отишао на место помоћника директора полиције Владимира Ребића, након чега је преузео функцију начелника новосадске полиције. Рођен је 1976. године у Пријепољу, а на Полицијској академији у Београду дипломирао је 1999. године.

Preko 2000 Novosađana obeležilo “Novi Sad Business Run“ (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.