Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Лет на високој нози! Ово су садржаји који су доступни само у првој класи

Уколико сте љубитељ путовања авионом, свидеће вам се шта су авиокомпаније осмисле да би вам пружиле врхунски ужитак на својим летовима.
Фото: Pixabay/OrnaW

Ако тражите врхунски дизајн, онда морате видети Финеров Ербас А350, који лети од Хелсинкија до Пекинга, Банкока и Хонг Конга.

Посуђе и текстил који су су дизајнирани од стране иконске финске дизајнерске куће “Маримеко“, дају бизнис класи посебан нордијски додир. За посебно расположење, ЛЕД сијалице се посебно мењају тако да одговарају добу дана, дестинцији или годишњем добу. Посебан систем за филтрирање, освежава ваздух и кабинама на сваких неколико минута. Жене ће посебно бити задовољне због кутка препуног козметике и осталих потрепштина.

Седишта као собе

АНА је прва јапанска авиокомпанија која у понуди има авионе са седиштима који су међусобно излована да личе на мале одвојене собе са 50 одсто више простора него што је уобичајено. Неће вам сигурно бити досадно са више од 300 програма, филмова, музике и игара на ЛЦД монитору. Корисници бизнис класе могу да уживају у кухињи кувара из реторана који су награђени Мишелиновим звездицама.

Приватни шофер

Ко не би волео да има приватног шофера до аеродрома и назад? Емирати нуде ову услугу у 70 градова широм света, за путнике бизнис и прве класе. Шофер вас може возити до хотела, омиљеног ресторана или на посао. Након што се украцате у прву класу, можете затворити врата и уживати у приватности, коју употпуњује минибар, сточићу са огледалом за сређивање. На располагању су и спа кабина са тушем и фирмирани производима. Увече можете отићи до бара где се служе канапеи и шампањац.

Врхунска локална кухиња

У жељи да вам представи њихову културу и гастопримство, и пре него што дотакнете тло, биће вам послужена аутентична јела, укључујући и индијску, кинеску и британску кухињу. Ентеријер бизнис класе украшен је Фиџијском уметношћу, коју су ручно правили локални становници.

Пиџама и кревет

Ако вам је доста мучења када покушате да дремнете у пословном оделу, бићете веома захвални идеји авиокомпаније Квантас. Путници прве класе добијају 100 одсто памучну пиџаму из два дела са црним кенгурима, папуче, чарапе, маску за очи и комплет за негу коже и хигијену.

Ако путујете са посебном особом, радоваће вас да се седишта могу претворити у раван простран кревет, на којем можете заједно да спавате или играте карте.Када је време за оброк, сомелијер вам може помоћи да како да уклопите вино са осам врста јела.

Ексклузивна седишта

Ексклузивна седишта на у авиону А380 Сингапур Ерлајнса, вам нуде комплет луксузне марке Салватор Фергамо.Авион располаже са 12 луксузних седишта која су у потпуности приватна. Велики и прилагодљиви столови могу да се трансформишу у пословну канцеларију, простор за састанке или собу за оброк. Осим седишта, ваш мали апартман има и столицу, место за складиштење, и ормар за капуте. Седишта могу да се претворе у лежај, а ако путујете са блиском особом, два лежаја могу да се преточе у француски лежај.

Srpski turisti bez ograničenja mogu da putuju u još četiri zemlje

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке