Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Ћави: Педри као Инијеста, помало стидљив, а прави разлику

Барселона се вратила на другу позицију у Примери. Од понора до врха, каталонски брод, полупан контроверзама, повредама и финансијском дубиозом, тренер Ћави Ернандез успео је да закрпи и за три месеца успешно га врати на трасу којом се иде ка успеху.
Фото: Танјуг/AP Photo/Joan Monfort

Реал је чини се недостижан на првом месту, мало је кола да би се направило чудо, али победу над Севиљом и пробијање на позицију број два донео је фантастични Педри Гонзалес. Два лажњака, па неодбрањив ударац у сам ћошак могло је да буде дело само врхунског талента, што најскупкји играч данашњице свакако јесте.

Ћави није пропустио прилику да још једном истакне бисер светског фудбала.

„Постигао је невероватан гол против Севиље. Педри је суперталентован играч за наш систем, мало је таквих на планети. Лидер је на терену, много се и паметно креће на терену, увек тражи лопту. Подсећа ме на Инијесту, помало стидљиво и интровертног играча који прави разлику. Охрабрујем Педрија да шутира са дистанце. Он има инстинкт за асистенцију, онај одлучујући пас. Али, има тренутака кад мораш да шутираш на гол, а драго ми је да Педри то препознаје“, хвалио је играча тренер Каталонаца.

Bajern planira da zadrži Milera novim ugovorom

Преузмите андроид апликацију.