Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Павићевић пред Партизан: Дужни смо да дамо максимум

Тренер кошаркаша Морнара Михаило Павићевић рекао је да утакмица против Партизана долази у тешком тренутку по његову екипу.
павићевић
Фото: ABA liga/Mornar/MEDIA pro

Он не зна у којем ће саставу наступити у Београду, али је додао да ће покушати да пруже што јачи отпор црно-белима.

„Нисмо могли имати тежег противника у овако тешком тренутку по нас. Ту превасходно мислим на здравствени билтен. Већ 15 дана кубуримо са болешћу и повредама играча. Сваког дана гледамо ко ће се опоравити како бисмо знали у каквом саставу ћемо путовати у Београд“, рекао је Павићевић.

„Међутим, увек кажем: независно од тога у ком саставу ћемо играти дужни смо да дамо свој максимум, као што су момци у последње две утакмице дали и више од свог максимума и били награђени победама“, додао је он.

Кошаркаши Морнара гостују у суботу екипи Партизана, у утакмици 25. кола АБА лиге.

Екипа из Бара је тренутно осма на табели регионалног такмичења са девет победа и 13 пораза, док је Партизан други са скором 19/4.

„Тешко да можемо да претимо Партизану у ‘Пиониру’, поготово кад нас дочекује у оваквом саставу, предвођен Жељком Обрадовићем. На нама је да дамо све од себе, а за какав ће резултат тај максимум бити довољан, то, нажалост, овога пута зависи од противника“, рекао је Павићевић.

„Идемо на пут после две победе доста растерећени, али са дозом бојазни од тога у каквом ћемо саставу наступити. Надам се да ће се неки играчи опоравити и да ћемо пружити што јачи отпор Партизану“, истакао је тренер Морнара.

Кошаркаш Морнара Немања Врањеш рекао је да његова екипа путује у Београд са жељом да се „још једном допадне београдској публици“ и да потврди добру форму, без обзира што ће бити ослабљени.

„До краја не можемо ни ка зачељу табеле ни ка плеј-офу па је прилика да, у преостале четири утакмице, без грча, покажемо да ћемо заслужено и идуће сезоне, седми пуз узастопно бити учесници елитног регионалног такмичења“, рекао је он.

Утакмица Партизан – Морнар игра се у суботу од 21.00 у хали „Александар Николић“.

Obradović: Osvežili smo ekipu

Преузмите андроид апликацију.