Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Роналдињо брани Месија: Како неко звижди најбољем на свету?

Сан навијача ПСЖ о освајању Лиге шампиона и ове године ће остати недосањан, па су навијачи француског клуба љути на звезде свог тима Лионела Месија, Нејмара и Килијана Мбапеа.
Фото: Wikimedia Commons/Web Summit

То је нешто што легендарни Бразилац Роналдињо који је током каријере наступао у Паризу и може да разуме, али не може да схвати да присталице овог клуба могу константно да звижде Лионелу Месију.

„Схватам да навијачи желе да трофеј у Лиги шампиона, али не разумем како неко може да звижди најбољем фудбалеру на планети. Јер, уопште ми није јасно коме ће онда да аплаудирају“, каже Роналдињо и додаје:

„Дошао је у Француску након много година у Шпанији и потребно му је време да се адаптира. Он је врхунски фудбалер и никако не могу да прихватим да се према њему понашају тако. незадовољтсво схватам, али такав однос не.

Бразилац је рекао да сматра како же ПСЖ освојтии Лигу шампиона и то у врло кратком временском периоду.

„Уверен сам да ће ПСЖ освојити Лигу шампиона. Само је потребно време. Најбоље би било уколико би тројица поменутих играча остали и наредне године у Паризу Ствари би се посложиле и имали би велику шансу да буду најбољи. Међутим, фудбал је такав, у њему никад бе може да се са сигурношћу прича шта ће бити у будућности, па тако ни не знамо да ли ће остати“.

PSŽ odbio 400 miliona evra za učešće u Superligi Evopre

Преузмите андроид апликацију.