Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Пун „Тиволи“ чека Партизан у Љубљани

Кошаркаши Партизана у 17 часова у Љубљани играју против Цедевита Олимпија, у утакмици 24. кола АБА лиге. Црно-беле очекује пуна хала у словеначкој престоници, пошто је клуб објавио да је „Тиволи“ распродат.
Фото: aba-liga.com/Ales Fevzer

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић подсећа да их је Цедевита Олимпија победила у првој утакмици у Београду и да је сама та чињеница довољна да црно-бели схвате против каквог противника играју.

„Плус, они су у изванредној форми, имају серију добрих резултата и изванредне игре. Наравно да ћемо водити рачуна о свим детаљима, њихова игра у транзицији је нешто што је веома важно. Понављам, играју веома, веома добро и прави изазов је пред нама да се спремимо и одиграмо једну добру утакмицу, рекао је Обрадовић пред утакмицу за клупски сајт.

Млади првотимац црно-белих Тристан Вукчевић нагласио је да је Цедевита Олимпија квалитет доказала победом против Виртуса у Еврокупу.

Ми треба да играмо као што смо то урадили против Сласка и Метрополитанса. Јако, чврсто и да победимо, истакао је Вукчевић.

Утакмица између Цедевита Олимпије и Партизана на програму је од 17 сати.

Jokić držao predavanje, Pokuševski učio od najboljeg – važna pobeda Denvera

Преузмите андроид апликацију.