Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Када се враћа Пол Џорџ?

Пол Џорџ, кошаркаш Лос Анђелес Клиперса, добио је дозволу да се у потпуности врати тренинзима.
Фото: Танјуг/AP/Ringo H.W. Chiu

Пол Џорџ је последњи меч ове сезоне одиграо још 22. децембра и од тага се опоравља од повреде лакта који је морао и да оперише.

И даље не знамо када ће се тачно он вратити на паркет, али Клиперси су добили јако лепе вести: Џорџ је добио дозволу да се у потпуности врати тренинзима.

Како пише ЕСПН, Џорџ је већ био на тренингу Клиперса у недељу и радио 4 на 4 вежбе уз минимално дозвољени контакт, што је посебно радовало тренера екипе Тајрона Луа.

„Напредује јако добро. Није имао болове ни током ни после тренинга што је позитивно.Радимо сада на његовој кондицији и трудимо се да га постепено кроз контакт уводимо у кошарку, јер не желимо апсолутно ништа да ризикујемо. За сада, проблеме нисмо имали“, рекао је Лу.

Није превише реално да Пол Џорџ заигра у регуларном делу сезоне, али је и те како реално да га у тиму буде за плеј-ин и евентуелно плеј-оф.

Оно што би био „бомбастичан сценарио“ јесте повратак не само Пола Џорџа већ и Каваја Ленарда за одлучујуће утакмице у сезони, а Клиперси су са њима двојицом потпуно другачија звер.

Jokić: Borili smo se, ali su oni sjajna ekipa

Преузмите андроид апликацију.