Почетна > Србија
Србија

Теретна возила чекају пет сати на Батровцима и Шиду

На граничним прелазима Батровци и Шид теретна возила чекају на излазу из земље пет сати.
Фото: Танјуг/AP/Jon Elswick

На Келебији и Хоргошу теретна возила се задржавају три сата, а на Сремској Рачи сат времена, подаци су Управе граничне полиције.

Путеви Србије упозоравају возаче да се због санације оштећеног коловоза на деоници петља Батајница – петља Нови Бановци, а у смеру ка Новом Саду саобраћај одвија само претицајном траком.

На деоници петља Мостар – петља Аеродром, у оба смера сутра од 10 до 16 часова саобраћај ће се такође одвијати само претицајном траком због радова на санацији оштећене сигурносне-еластичне ограде. Радови ће се изводити на краћим деоницама од 300 метара и на њима ће се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком.

На деоници Мали Пожаревац – Влашко Поље, код места Сенаја, од 24. марта до 10. априла од 7 до 17 часова због радова на санацији клизишта саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила и биће регулисан семафорском сигнализацијом.

Због радова на рехабилитацији моста преко реке Лугомир на деоници петља Јагодина-петља Ћуприја од 24. марта до а. априла од 7 до 17 часова за саобраћај ће бити затворена зауставна саобраћајна трака у смеру Ниш-Београд.

Pogledajte jednu od najboljih farmi u Srbiji

 

Преузмите андроид апликацију.