Почетна > Нови Сад

Нови Сад Остали спортови

Одбојкаши Војводине сутра у Пожаревцу траже карту за полуфинале

После убедљиве победе у Новом Саду, одбојкаши Војводине НС семе у понедељак путују у Пожаревац, где ће одиграти другу утакмицу четвртфинала плеј-офа.
Фото: ОК Војводина

Жеља црвено-белих је да већ у том дуелу са Младим радником ставе тачку на ову фазу такмичења и искористе прву меч лопту за пласман у полуфинале.

Наравно, за такав резултат потребно је задржати озбиљност и приступ из утакмице која је одиграна у малој сали Спенса. Само такав однос и игра на максимуму од првог до последњег поена води до жељеног циља.

„То је нешто чему тежимо, што сам тражио од играча и на чему радимо у последње време. Циљ је да будемо тим, а да свако у тој тимској игри да пун допринос. Драго ми је што смо први меч добили на такав начин, али морамо се брзо окренути наредном. Нема опуштања, а знамо да Млади радник може бити неугодан на свом терену. Сада су сви свесни да улазимо у последњу фазу сезоне, да увек морамо да играмо максимално и да квалитетном партијом подижемо форму. На путу до циља очекују нас тешке утакмице, важно је сачувати прави приступ и правити надоградњу. Очекујем исти однос према игри, онда у свим елементима дајемо максимум. Морамо остати добри у одбрани, а са тим долазе и блок и напад. Наравно, добар сервис се подразумева. Мислим да има још простора за напредак и да то можемо показати већ у наредном мечу против Младог радника, који ће сигурно пружити већи отпор“,  истиче шеф стручног штаба Слободан Бошкан.

Mladost u Novom Sadu samo do boda protiv Lozničana

Преузмите андроид апликацију.