Почетна > Србија
Србија

Радови на деоницама неких путних праваца

На Обилазници око Београда, петља Сурчин – петља Остружница, од петље Сурчин до моста преко реке Саве, у смеру ка Нишу, у понедељак од 10 до 16 часова, радови на санацији оштећеног коловоза, саопштило је ЈП „Путеви Србије“.
радови
Фото: Pixabay/Bru-nO

Саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.

Ауто-пут Е-75, петља Национал – петља Сава Центар, у смеру ка Нишу, у понедељак од 10 до 16 часова, радови на санацији оштећене сигурносно – еластичне ограде у разделном појасу.

Саобраћај ће се одвијати возном и зауставном саобраћајном траком.

Бајмок – Светозар Милетић, место Алекса Шантић, 16. марта од 8.30 до 17.30 часова радови на уградњи путно метеоролошке станице.

У току радова доћи ће до заузимања једне саобраћајне траке у смеру Сомбор – Суботица, са наизменичним пропуштањем возила.

Између Авалског пута и кружног тока Ресник у дужини од 700 метара, од 4. марта саобраћај се одвија преко новоизграђене девијације, а за потребе обезбеђивања радова на изградњи сектора Б6 Обилазнице око Београда.

Прељина – Овчар Бања, од понедељка, 14. марта до 31. марта, од 8 до 17 часова радови на фрезовању и машинском крпљењу асфалтног коловоза и замени одбојне ограде.

Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном опремом и сигнализацијом, укључујући ручно регулисање саобраћаја.

Мерошина – Куршумлија, до 31. марта радови на замени атмосферске канализације у Мерошини.

У току извођења радова затворена саобраћајна трака на којој се изводе радови, док се у другој саобраћајној траци одвија двосмерни саобраћај, наизменичним пропуштањем возила, регулисан семафорском сигнализацијом

Рума – Жарковци до 5. јуна у току светлог дела дана – радови на рехабилитацији пута, уз наизменично пропуштање возила, док ће се током ноћи саобраћај одвијати двосмерно на суженом делу коловоза.

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова:

– на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,

– на граничном прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

U Srbiji 1.967 novih slučajeva korona virusa

Преузмите андроид апликацију.