Почетна > Живот и стил
Живот и стил

5 ствари које вас спречавају да будете изванредан мушкарац

Сваки човек је кројач своје судбине, па ви сами одлучујете да ли ћете бити просечни и безлични или ћете бити посебна и изузетна личност, вредна туђе пажње и поштовања.
Фото: Pixabay/Schäferle
Лењост је највећи непријатељ

Ако волите кауч и ТВ више од свега, не очекујте како ћете икада постићи нешто изванредно и како ће вас други поштовати.

Страх од сопствених одлука је непријатељ број два изврсности

Ако се слажете са колегама, пријатељима, околином, мајком или супругом, не можете очекивати да вас други цене и примећују вашу изврсност.

Неодлучност

Ако једног дана будете заводник, а следећег се кајете што немате жену и децу, или с времена на време мењате оно што желите да постигнете у каријери, а не можете да будете упорни у својим поступцима, онда ћете имати мало од свега, али никада не постигне ништа изванредно.

Дајте себи мало времена

Ако сте већ на другом састанку и одлучујете да ли је жена за вас или не или очекујете да за месец дана остварите све своје циљеве на послу или промените посао, немате прилику да докажете своју изврсност. Изванредност захтева време и истрајност.

Не знате како да препознате праве вредности

Ако напорно радите у области која вам не одговара или друштво не цени те ствари, можда ћете бити задовољни собом, али немојте очекивати да други виде вашу изврсност. Радије радите оно што вам добро одговара и развијајте те своје квалитете. На пример ако сте банкар, не морате бити ни модни гуру. Носите класична одела, а време које проводите утрошите на информисање о модним трендовима читајући стручне часописе.

Три типа личности који најчешће варају: Препознајте прељубника на време

Преузмите андроид апликацију.