Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Трикови који ће вам помоћи да брже напуните батерију на телефону

Ако сте у журби, а батерија мобилног телефона вам је готово празна, постоје неке једноставне ствари које можете направити а захваљујући којима ће вам се батерија брже напунити.
Фото: Unsplash/Alvaro Serrano
Користите режим рада у авиону

Један од најефикаснијих начина за брзо пуњење телефона је подешавање режима рада у авиону. Наиме, ова опција ће ограничити количину енергије коју уређај троши током пуњења. Најбоље би било ову опцију укључити чим ставите уређај на пуњење.

Не проверавајте телефон

Када ставите мобилни да се пуни, немојте га проверавати јер све што будете радили на њему док се пуни ће трошити батерију. Дакле, немојте сваких пет минута контролисати на колико је посто батерија него оставите уређај да се пуни.

Укључите пуњач у зидну утичницу

Можда вам је лакше и згодније пунити телефон преко лаптопа, али најбоља опција је свакако зидна утичница. Пуњење прекоUSB улаза до уређаја доводи мањи напон што успорава пуњење батерије.

Куповина пуњача за брзо пуњење

Пуњачи за брзо пуњење су изузетно корисни и ако сте у журби, овакви пуњачи ће у кратком року вратити у живот ваш уређај. Нажалост, ово ће вам само помоћи уколико телефон подржава ову опцију.

Зато, ако често примећујете недостатак времена потребно за пуњење батерије на телефону, при следећој куповини новог уређаја требало би да обратите пажњу на ову спецификацију.

Čak 99% naloga na LinkedIn-u ima ovih pet grešaka

Преузмите андроид апликацију.