Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Љубавна математика: 12 ствари које треба да знате о свом партнеру након 6 месеци везе

Шест месеци је добро време да се осврнете на досадашњу везу, више нисте „свежа“ веза и не би требало да буде више тајни. Да ли већ знате све ове различите ствари о свом партнеру које откривају да га добро познајете ? И да веза има будућност.
Фото: Pixabay/pixel2013

Можете ли одговорити на ова питања о својој драгој? Можете ли са сигурношћу рећи да добро познајете свог партнера? Да ли сте заједно више од шест месеци?

Након ове фазе упознавања, саветници за парове, попут Џефа Гинтера, постављају „ознаку“. Од тог тренутка, добро је знати неке основне ствари о другој особи да бисте стекли осећај колико је та веза обећавајућа. Баш као што пар треба да себи постави нека питања након 10 година везе да би било јасно да ли и даље функционише, нека се питају на почетку. У ту сврху, Гуентхер је поделио каталог од 12 питања на ТикТок-у, која парови могу користити да разиграно тестирају своје знање једно о другом.

Овај видео је веома добро прихваћен на платформи друштвених мрежа и до сада је добио више од 1,5 милиона лајкова и подељен је више од десет хиљада пута.

Ако ви и ваш партнер можете да имате девет од дванаест тачних, то је сјајно. Наиме, како ти знаш одговоре о њему, а он да зна да одговори на иста питања о теби.
Фото: Pixabay/3194556

Дакле, само напред, седи партнера поред себе и сазнај колико се добро познајете:

1. Шта чини он / она се смеје и плаче?

2. Зашто му/њено срце куца?

3. Какву улогу породица игра у његовом/њеном расту?

4. Шта га/њу љути?

5. Да ли он/она има духовна уверења и како она утичу на његове/њене животне изборе?

6. Који су најважнији тренуци у његовом/њеном животу?

7. Шта је њему/њој најважније?

8. Како би он/она дефинисао успех?

9. Која врста подршке му/јој помаже код стреса или туге?

10. На шта је посебно поносан?

11. Чему се он/она одмах диви?

12. Како он/она стиче нову енергију?

Ових дванаест питања може допринети бољем разумевању друге особе, а можда и себе. Кроз размишљање и комуникацију можете заједно да изградите срећну везу која ће сигурно трајати дуже од шест месеци.

Šta je ključno za uspešnu vezu, u čemu je tajna srećnih parova?

Преузмите андроид апликацију.