Početna > Sport > Košarka
Košarka

Jokić ne posustaje, nadigran i Golden Stejt (VIDEO)

Nikola Jokić nastavio sjajnu seriju igara novim trostrukim učinkom predvodeći Denver i u pobedi nad Golden stejtom sa 131:124.
Foto: Tanjug/AP/David Zalubowski

Srpski centar je ponovo bio najefikasniji igrač meča ostvarivši 18. tripl-dabl u sezoni.

Drugi dan za redom, posle pobede nad Nju Orleansom, Nikola Jokić nastavlja igru izvanrednom efikasnošću nanizavši 32 poena uz 15 skokova i 13 asistencija, a publika je to ispratila skandiranjem „MVP, MVP“.

Jokić je tako ostvario svoj 75. tripl-dabl u karijeri, a deseti put je to učinio u dve vezane utakmice. Mada mu je dosadašnji rekord četiri u nizu.

Denver je sigurno ušao u meč na svom terenu i poveo posle prve četvrtine, a oslabljeni „ratnici“ bez Stefa Karija su u nastavku pokušali da načine preokret ali im to, najviše zahvaljujući Jokiću, nije polazilo za rukom.

Srpski centar je imao i odličnu podršku saigrača a prednjačili su Džef Grin i Monte Moris sa po 18 poena, Devon Rid je dodao 17, Ostin Rivers 15, a Demarkus Kazins 13postignutih poena.

Na drugoj strani Džordan Puli je postigao 32 poena, poput Jokića, uz 7 asistencija i 3 skoka, dok je Mozes Mudi meč završio sa 30 poena. Ali to nije bilo dovoljno da se nadigra tim Denvera. Nemanja Bjelica je za 18 minuta upisao 2 poena, 5 skokova i 5 asistencija.

Meloun: Još jedan razlog zašto je Nikola MVP (VIDEO)

Preuzmite android aplikaciju.