Почетна > Индекс

Индекс Нови Сад

Позив студентима за учешће на такмичењу L’Oréal Brandstorm

За студенте из Србије отворен је позив за учешће на једном од највећих светских такмичења, L’Oréal Brandstorm-у. Задатак за учеснике је да осмисле иновативна решења на пољу будућности козметичке индустрије.
L'Oréal
Фото: PrtSc/YouTube/L’Oréal Paris USA

Десет најбољих тимова ће своја решења представити на регионалном финалу у априлу. Победнички тим ће се борити за главну светску награду: плаћену тромесечну праксу у L’Oréal-овом креативном седишту у Паризу. У оквиру праксе ће радити на спровођењу своје идеје у дело.

Позив на такмичење је отворен за све студенте млађе од 30 година, независно од године и подручја студија, a пријаве су отворене до 20. марта 2022. године, путем онлајн платформе.

Са циљем да привуче што већи број младих иноватора из различитих подручја, L’Oréal Brandstorm је за ову годину припремио задатак – будућност козметичке индустрије.

Учесници би требало да у трочланим тимовима раде на развоју своје идеје у једној од три понуђене категоријеInclusion, Green или Tech trackКроз учешће у овом програму, студентима је омогућено онлајн менторство. Јединствени модел онлајн учења, L’Oréal Master Class предавања, као и приступ вредним материјалима и платформама.

L’Oréal Brandstorm је током три деценије постојања израстао у највеће светско такмичење у иновацијама за студенте. Оно окупља више од 61.000 учесника из 65 земаља, нудећи им професионално искуство које ће им омогућити да се развијају и расту.

Ово традиционално такмичење део је L’Oréal-ове посвећености пружању подршке младим људима на почетку њиховог професионалног живота. Током протеклих година, Brandstorm се од маркетиншког такмичења претворио у технолошки изазов који одражава L’Oréal-ову амбицију да постане „Beauty Tech компанија“.

Univerzitetski kampus – oaza mira

Преузмите андроид апликацију.