Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

У Мадриду тврде: Мбапе од лета у Мадриду

Килијан Мбапе ће од лета носити дрес Реал Мадрида! Ово је у јутарњем програму „Ел Чирингито“ тврдио чувени шпански новинар Ђозеп Алонсо Педрерол који води ток шоу на „Меги“.
Фото: Танјуг/AP/Francois Mori

„У Реалу нико није забринут због наводних понуда Мбапеу. Не постоји „случај Мбапе“, он ће играти за Реал Мадрид следеће сезоне“, истакао је он.

Говорио је у својој емисији и о интерсовању Реала за Ерлинга Халанда, голгетера Борусије из Дортмунда.

„Реал Мадрид зна да је његов највећи ривал за потписивања Халнада у стварности Манчестер сити, а не Барселона. Ова операција износи 200 милиона евра и Барселона то не може да плати“, рекао је Педрерол.

Шпански 57-годишњи новинар има изузетно квалитетне информације у фудбалском свету и зато му је и рејтинг емисија које је водио у последњих 10 година изузетно висок.

Француски медији са друге стране истичу готово нестварне понуде које ПСЖ шаље Мбапеу за наставак сарадње и које су за десетак милиона више од оне које би могао да зарађује у Мадриду.

Сви су изгледи да би сам Мбапе могао да открије буући потез 9. марта, после завршетка реванш меча осмине финала Лиге шампиона на „Сантијаго Бернабеу“.

Navijači Fjorentine spremaju “doček” za Vlahovića: Ćutanje nije opcija

Преузмите андроид апликацију.