Почетна > Србија
Србија

Грујичић позвала грађане да дају идеје за развој Србије

Прва на листи кандидата за посланике „Александар Вучић – Заједно можемо све“, Даница Грујичић обишла је данас Моравички округ и том приликом позвала све грађане да дају своје идеје за развој Србије.
грујичић
Фото: Wikimedia Commons/Медија центар Београд

Она је у Такову рекла да је то место изузетно важно за Србију, како због људи који ту живе, тако и због историје.

„Из овог места пре 207 година почело је стварање модерне српске државе. Политика председника Вучића подсећа на политику Милоша Обреновића и оно што је најважније је да данас видимо једнак развој свих делова Србије“, додала је Грујичић.

Поручила је да су Београд, као и многи градови у унутрашњости добили нове зграде, болнице, апарате.

„Данас видимо и све новоизграђене путеве који младима омогућавају да своје породице и послове везују за сеоске средине. Такав тренд Србије мора да се настави, ако желимо да задржимо младе“, истакла је Грујичић, саопштила странка.

Са њом у посети Моравичком округу, били су и Милица Николић и Крсто Јањушевић, такође кандидати за посланике листе „Александар Вучић – Заједно можемо све“.

Николић је поручила да „сваки човек у Горњем Милановцу и Чачку види колико су ауто-пут, нова радна места и нове инвестиције оживели овај крај“.

„Не смемо да станемо, не смемо да се враћамо у прошлост, него да храбро идемо у будућност. Да сви подржимо политику председника Вучића и даљи напредак и развој наше Србије“, рекла је она.

Ove godine budžet za retke bolesti iznosi 3,7 milijardi dinara

Преузмите андроид апликацију.