Почетна > Нови Сад

Нови Сад Фудбал

Пролетер намучио Звезду, Павков решио питање победника (ВИДЕО)

Фудбалери Пролетера поражени су од Црвене звезде резултатом 1:2 на стадиону „Карађорђе“ у оквиру 23. кола Супер лиге Србије.
Фото: PrtSc/Instagram/fkproleterofficial

Пролетер из Слане баре пружао је сјајан отпор српском шампиону све до саме завршнице, али упркос поразу, фудбалери Пролетера могу бити задовољни приказаним на данашњем мечу.

Звезда се у већ у старту наметнула као озбиљнији противник, али су Београђани већ у 11. минуту скривили пенал. Шансу да доведе Пролетер у водство пропустио је бивши везиста Партизана, Никола Нинковић, којем је Милан Борјан одбранио ударац.

Двадесет минута касније, црвено-бели дошли су до предности голом Ел Фардуа Бена, који је матирао Николу Петрића.

У другом делу амбициозно је почео Пролетер, а то им је донело и изједначење у 61. минуту. Прецизан је био Стефан Томовић након сјајне акције.

Домаћи Новосађани су се држали до 86. минута, све док Милан Павков није, по ко зна који пут, у свом стилу главом решио питање победника у корист своје Црвене звезде.

Неколико минута касније Пролетер је остао и са играчем мање, када је Андрејевић искључен због другог жутог картона.

Звезда остаје на другом месту Супер лиге Србије, са два бода мање и утакмицом више од Партизана, док Пролетер остаје шести са бодом више од седме Бачке Тополе.

Atalanta i zvanično kupljena od strane vlasnika NBA ekipe

Преузмите андроид апликацију.