Вероватно да користите сланик тако што снажно тресете преко јела. Међутим, ово није најспретнија и најлакша варијанта зачињавања јела на тањиру. Проучите ову технику, заиста је невероватно откриће и много лакше ћете истрести зачин из сланика.
Со и бибер су обавезни, основни састојци који се налазе у свакој кухињи. Потребни су редовно при кувању и већина јела се њима може обогатити. А за оне намирнице којима недостају ови зачини, у тањиру ћемо их додати. Међутим, зачињање брзо постаје изазов када само мале количине соли и бибера исцуре из стаклених сланика. Да би се постигао жељени зачин, обично се снажно протресе и продрма сланик. Наравно, у овом приступу нема ништа лоше, али постоји лакши начин.
Трљајте сланик соли и бибера кружним покретима
Уместо да окренете сланик соли или бибера наопако преко тањира и протресете га на уобичајен начин, ефикаснији метод је да окренете сланик наопако, а затим трљате други сланик о њега. Због ових покрета и вибрација, со и бибер излазе много равномерније и боље него код класичне технике.
Пробајте!
Још увек не разумете како то да урадите? Погледајте видео.
Presolili ste hranu? Pet saveta kako da brzo popravite situaciju i ne bacate ručak
Преузмите андроид апликацију.