Почетна > Нови Сад

Нови Сад Остали спортови

Стонотенисерке Новог Сада поражене од Картахена у првом мечу

Нови Сад је доживео пораз у првом мечу полуфинала Купа Европе од шпанске Картахене са 3:1. Анета Максути сломила је отпор једне од укупно две Азијаткиње, али је то било све што су српске шампионке успеле да извуку из полуфиналног сусрета у Спенсу.
стонотенисерке
Фото: Pixabay/Markus_Vockrodt

Није све готово, али ће Новосађанкама бити потребна вансеријска игра у реваншу 24. фебруара у Шпанији како би оствариле пласман у финале Купа Европе.

Пред великим бројем гледалаца у Новом Саду, прве су снаге одмериле Анета Максути и Мариа Ксиао. Било је то фантастично издање Максути која је у три сета добила репрезентативку Шпаније и на најбољи могући начин отворила полуфинале.

Међутим, европска шампионка из 2013, Ли Фен, у следећем сусрету са 3:0 надвисила је Тијану Јокић и донела изједначење Картахени.

Река Безег у трећем окршају није имала право решење за дефанзиву Силвије Ердељи Де Соузе. Она претрпела пораз у три сета, што је гостујућој екипи донело, испоставиће се, недостижних 2:1.

Тачку на прво полуфинале ставила је Ли Фен која је савладала Максути са 3:0. У прва два периода игре српска играчица имала шансе да поведе у сетовима.

Odbojkaši Vojvodine poraženi u prvom meču u Lisabonu

Преузмите андроид апликацију.