Паоло Маркучи де Марино је пореклом из Италије, из Напуља. Пре дванаест година одлучио је да напусти родни Напуљ и да због жене Новосађанке дође у Нови Сад. У Новом Саду је одлучио да ради оно што Италијани најбоље раде, а то је прављење пице. Ако сте икада имали прилику да путујете у Италију онда знате да нема ништа лепше, боље и укусније од италијанске пице.
Паоло је био оснивач Италијанског културног центра на Тврђави, а онда је одлучио да се бави толико другачијим, а толико истим послом.
Одлучио је да настави да шири италијанску културу по Новом Саду.
Како сматра да је и храна део културе, одлучио је да отвори италијански ресторан. Од када је Паоло отворио ресторан не морате више да путујете у Италију по аутентичну италијанску пицу, можете је наћи у центру нашег града.
Каже да је изабрао да његов ресторан буде баш у центру града зато што је то део Новог Сада који га највише подсећа на Напуљ.
Ресторан води са пуно љубави и то се осети још на вратима. Свака пица је направљена са душом и уз песму.
Нови Сад му је прирастао за срце и сваки пут када оде у родно место осећа се помало као странац зато што сматра да је његов дом сада Нови Сад и тако ће заувек и остати.
Да ли на пицу иде ананас? Да ли се пица једе са кечапом? Да ли је са лакоћом научио наш језик и које речи не може никако да изговори?
Преузмите андроид апликацију.