Није увек потребно много времена за нешто лепо, здраво и укусно. На ово предјело лагано за прирпему гледамо као на једно право кулинарско ремек дело.

Састојци:
- 1 кашика алеве парике
- бибер и со
- 12 јаја
- сок од једног лимуна
- 1 чаша павлаке
- конзерва туњевине
Припрема:
Тврдо скувајте 12 јаја, оставите их да се охладе, па их ољуштите. Пресеците их на пола и извадите жуманца. Туњевину из конзерве из уља и изгњечити виљушком, па додајте жуманца, павлаку, алеву паприку, сок од лимуна, бибер и со све умутите миксером. Добијеном масом пуните јаја, украсите свежим зачинским биљем и оставите да се охладе.
Пријатно!
Učinite svom organizmu uslugu: Pet namirnica uz koje ćete biti puni energije ceo dan
Преузмите андроид апликацију.