Početna > Novi Sad

Aktuelno Novi Sad

Imena najboljih đaka na bilbordima

Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat “Učim+Znam=Vredim” čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju.
Foto: UZV

U godini kada je Novi Sad Evropska prestonica kulture, ovaj projekat pokazuje da je naš grad i dalje vojvođanska prestonica znanja, učenja i uspeha, kako je to već decenijama.

Zato je i najfrekventniji gradski bulevar, Bulevar oslobođenja, ulepšan bilbordima s imenima 43 đaka generacije osnovnih i srednjih škola s teritorije Grada Novog Sada u prošloj školskoj godini.

Pandemija koronavirusa uticala je na to da, umesto fotografija, budu istaknuta njihova imena na bilbordima, ali je i ovo način da se Novosađani i svi koji dođu u Novi Sad upoznaju sa šampionima znanja novosadskih osnovnih i srednjih škola.

To je i svojevrsan način da čestitamo našim mladim uspešnim sugrađanima, da se zahvalimo njihovim školama i Gradskoj upravi za obrazovanje na saradnji, a posebno Erste banci, bez čije podrške ovaj projekat ne bi bio realizovan.

Projekat „Učim+Znam=Vredim“ nastaviće i dalje da se bori za promociju uspeha mladih – saopštavaju iz Udruženja za promociju društvene odgovornosti.

Nivo buke u gradu meriće se na osam lokacija

Preuzmite android aplikaciju.