Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Станковић се огласио о Борјану, трансферима и појачањима (ВИДЕО)

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић ставио је тачку на спекулације око сукоба са Миланом Борјаном.
Фото: Танјуг/AP/Luis Vieira

Станковић и Борјан имали су бурну расправу у финишу јесени, после меча са Радником у Суперлиги у свлачионици стадиона „Рајко Митић“.

Борјан је чак најавио и одлазак из клуба, али су у међувремену изглађени односи, што је потврдио и Станковић.

„Да бих писао лепу будућност, прошлост мора да се остави иза. Ја немам никакав проблем. Звезда је изнад свега, изнад сваког, па и мене. Све што је било и остало у прошлој години, ја немам проблем. Не верујем да га има и Борјан. Свако би требало да мисли на циљеве клуба“, рекао је Станковић, одгворивши на питање новинара Б92.нет на конференцији за медије.

Станковић је за среду од 16 сати заказао прозивку за други део сезоне, на којој неће бити баш Борјана због коронавируса. Поред њега из истог разлога неће бити ни Аксела Бакајока и млади Владимир Лучић.


У односу на први део сезоне неће бити Милоша Дегенека и Алексе Вукановића, док је појачање Охи Омоиџуанфо.

„Два професионалца, два момка која су оставила траг у Звезди. Било је лепо сарађивати са њима, да их заобиђу повреде. Да покажу у новим срединама свој квалитет. Охи је свестан где је дошао и захтева који се очекују. Спреман је на сваки изазов, права је средина да се докаже и покаже“.

Станковић је избегао питање о појачањима, односно на питање колико је близу Кристијан Пичини.

„Нисам предао никакав списак жеља управи, доста пута сам говорио да су трансфери жива тема и ради се на томе. Питање је за директоре, ради се на неким стварима. Значемо у нарендим данима“.

Звезда у пролећни део сезоне улази са пет бодова заостатка за водећим Партизаном.

„Чека нас јак и важан пут у другој полусезони. Свесни смо у каквој смо ситуацији, кренућемо доста јако са припремама. Фокусирани и спремни за изазове“, завршио је Станковић.

Zvezda bez Borjana na početku priprema!

Преузмите андроид апликацију.