Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Радионица и предавање на тему информатичке писмености одржава се у понедељак 13.09.

У току је пројекат „Млади – Активни – Информисани“ који се реализује у оквиру Јавног конкурса за филансирање и суфинансирање програма и пројеката за спровођење циљева националне стратегије за младе и програм “ Млади су закон“ Министарства омладине и спорта Републике Србије у периоду од јуна до октобра 2021. а реализује га Ауто спортски клуб „ Petro Max“ из Новог Сада.
Фото: PrtSc/PetroMax
Предвиђена су едукативна предавања и радионице на теме:
  • Информатичка писменост
  • Безбедност младих
  • Екологија и млади
  • Млади у саобраћају
  • Здрави стилови живота.
Прво предавање и радионице на тему Информатичке писмености биће одржано у понедељак 13.09.2021. са почетком у 10.50 у просторијама средње школе „MC Vision Academy“ , Цвећарска 4 у Новом Саду.

Циљ пројекта је информисање младих о темама битним за унапређивање квалитета и активнијег живота младих и њиховог слободног времена на територији Града Новог Сада и шире околине , њихово информисање о значају активности у слободном времену, кроз едукативна предавања и радионице и креирањем садржаја за младе , којима се побољшава култура живљења младих у складу са њиховим личним афинитетима.

Заинтересовани млади могу се информисати се путем друштвених мрежа и укључити у активности које их интересују, активности су бесплатне.

Новонастале околности у вези са пандемијом корона вируса и потребом за одржавањем наставе на даљину нам и указују на неопходност знања и вештина учења путем информационо компјутерских технологија.

Све активности, радионице и предавања биће прилагођене мерама и препорукама Кризног штаба Републике Србије.

Актуелна дешавања у Новом Саду.

 

Преузмите андроид апликацију.