Почетна > Живот и стил
Живот и стил

5 женских гестова привлачи мушкарце као магнет: Признали су шта их у игри освајања потпуно разоружава

Уколико имате симпатију или пак сретнете мушкарца који би вам могао постати симпатија, можете да искористите ове забавне трикове завођења, за које су управо мушкарци открили да их код жена привлаче попут магнета.
Фото: Pexels/Tomaz Barcelloos

Уколико сте кренули у игру освајања, тражите новог дечка и, можда, љубав, можда ће вам помоћи пет женских гестова који могу да привуку мушкарце попут магнета. Осим спољашње привлачности, свака девојка би требало да зна неке магичне трикове који могу освојити већину мушкараца. Изрека каже да жене воле ушима, а мушкарци очима. Упркос поверењу у сопствену привлачност, вреди знати да неки, на први поглед, обични гестови могу имати магичну моћ привлачности.

1. Жена се угризе за усну

Можда обична студенткиња у старој одећи неће моћи да привуче пажњу богатог бизнисмена, али сваки мушкарац ће одмах приметити да она гризе усне. Зашто не покушаш да изведеш такав трик у друштву мушкарца који ти се свиђа?

2. Жена се игра праменом косе или локоном

Још један познати трик је играње косе. Окретање локне око прста или лагано протресање фризуре неприметно хипнотише мушкарце. Главна ствар је да вам коса увек треба да буде чиста и негована.

3. Жена има разголићен врат

Мушкарци често повезују сексуалност и рањивост девојке са њеним вратом. То може имати исто толико утицаја на мушкарце као и деколтеа и бујна дуга коса. Када откривате врат, изаберите одећу тако да он јасно буде видљив. Голи врат и рамена створиће ефекат поверења и рањивости, што посебно узбуђује мушкарце.

4. Жена се лепо држи и благо истеже

Атрактивно држање је кључ за идеалан изглед. Ако се такође лагано растежете, ваша слика ће добити магнетну ауру.

5. Жена нехајно, лежерно додирује мушкарца

Да бисте створили „искру, олују и лудило“ у његовој глави, лежерно га додирните. Послужите чашу тако да прстима пређете преко ње или искрено отресите трунке прашине са рамена. Реакција може бити другачија, али то ће свакако послужити као магнет за вашег изабраника.

Сад када знате какве гестове воле мушкарци, искористите то.

Limun, jogurt i jabuke spašavaju slanu hranu

Преузмите андроид апликацију.