Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

„4glory Esports“ прави велики потез за будућност домаће „CS:GO“ сцене

4glory Esports, тренутно најбоља спрска CS:GO организација, је направила велики потез, пошто је својим играчима понудила нове трогодишње уговоре.
Фото: PrtSc/Twitter/4glory_esports

4glory  је прва организација са ових простора која је у веома кратком  временском периоду направила пар револуционарних потеза. Почели су са две омладинске екипе Young Glorians и 4glory Youngest, које ће омогућити младим и талентованим играчима да се опробају на професионалној сцени, да би им следећи потез био продужавање уговора својој првој постави до 2024. године.

”Сматрам да регионална сцена већ дуже време стагнира и да је ово прави корак да активирамо и дамо мотивацију како садашњим тако и надолазећим младим талентима и самим тим дигнемо сцену на виши ниво”, изјавио је Дејан ”BAXACHA” Атанацковић, менаџер екипе.

Познато је да CS:GO еспортс сцена на Балкану и дан данас доста заостаје за остатком европе и света, а без праве подршке организација, многи млади играчи никада и не добију прилику да покажу своје квалитете.

А чак и када су се појавиле организације, оне су ретко имале довољно средстава да пруже играчима потребну подршку. 4glory овим потезима свакако пружа наду да ће у Србији али и на Балкану те ствари напокон да се промене.


Нове уговоре су потписали:

Лука “­c0llins” Живановић
Владан “Kind0” Мандић
Милош “dEE” Марчета
Немања “sarenii” Шаренац
Филип “aVN” Белојица


PGL Major, ove jeseni, u direktnom prenosu na Sport Klubu


Преузмите андроид апликацију.