Почетна > Србија
Србија

Ударили и на српске славе – „Србија против насиља“ су секташи, а не опозиција!

Конзервативни покрет „Наши“ представља јавности срамне активности учесника листе „Србија против насиља“ , односно Добрице Веселиновића из „Зелено левог фронта“ који су објавили  „Водич кроз славске теме“ односно листу тема и одговора о којима њихови активисти требају да причају када одлазе као гости на славу, како би на такав начин „привукли бираче“.
Фото: PrtSc

Овакво срамно непоштовање српске славе, светитеља који се прославља и самих домаћина код којих се одлази на славу, је доказ да се ради о политичкој секти која не бира начин и средства како би дошла на власт, па макар се радило и о српској слави, која треба да постане полигон за ширење њихових секташких идеја.

Ево шта Добрица Веселиновић препоручује да се говори на српским славама:

Данас је Аранђеловдан, једна од највећих слава у Србији. Нема добре славе на којој се не говори о политици, посебно у време кампање. Зато вам дајемо неколико теза које би било добро да поделите са вашим рођацима и пријатељима.

1. Добра вест је да се опозиција ујединила.

2. Промена је могућа, ако сви незадовољни изађу на изборе и гласају против лоше и корумпиране власти.

3. Опозиција ће заједнички покрити сва бирачка места у Србији и онемогућити крађу избора.

Теме на којима се окупила опозиција у Србији су:

1. Борба против свеопштег насиља којем је изложено наше друштво.

2. Борба против криминала и корупције, јер у Србији више нико не уме да повуче јасну границу између државе и мафије.

3. Борба против инфлације, за пристојан живот и да се нико не боји од тог пута који са корпом од рафа треба да пређе до касе.

Могуће је!

Добрица Веселиновић и „Србија против насиља“ још једном су доказали да се не ради ни о каквој опозицији која жели политичке промене, већ је реч о секти којој није ништа свето, па чак ни српска слава, која за њих представља само место на којем њихови активисти треба да искористе љубазност домаћина како би ширили њихове изопачене идеје.

КП НАШИ упозорава грађане да свој глас не дају Ђиласовој СЕКТИ која је спремна да уништи и прославе српских слава како би дошли на власт.

Đilasovac vodi kampanju iz najskupljeg grada u Evropi! Obradović otišao u London, a građani mu poručuju: Obiđi Ovču, Borču, Krnjaču…

Преузмите андроид апликацију.