Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Драговић: Нормалан разговор са навијачима, освојићемо седму узастопну титулу

Капитен фудбалског клуба Црвена звезда Александар Дарговић изјавио је данас да су играчи имали искрен и конструктиван разговор са навијачима после меча са ТСЦ-ом и поручио да ће „црвено-бели“ да освоје седму узастопну титулу у Суперлиги Србије.
Фото: Танјуг/Jan Woitas/dpa via AP

Црвена звезда је синоћ на свом терену одиграла без победника, 1:1 са екипом ТСЦ-а у заосталом мечу осмог кола Суперлиге Србије.

Навијачи Црвене звезде потврдили су јутрос да су после утакмице са ТСЦ-ом разговарали са фудбалерима и тренером „црвено-белих“ Бараком Бахаром.

„Ружно је ово што поједини медији данас објављују везано за разговор играча и навијача. Ту причу гурају људи, који не желе добро Црвеној звезди. Ми осећамо неизмерну љубав и емоцију коју наши навијачи имају према клубу и такође осећамо огромну подршку коју имамо од њих. Истина је да смо имали састанак испред зграде синоћ после утакмице, али је то био искрен и конструктиван разговор са навијачима после меча са ТСЦ-ом“, изјавио је Драговић, саопштено је из клуба.

Он је истакао „да су то били нормални разговори, који се дешавају између играча и народа који воли Црвену звезду“.

„Схватамо колико их боли сваки неуспех и кикс, нарочито када се то одрази на пласман на табели. Нормално смо разговарали и једни другима рекли шта имамо. Уверени смо да имамо квалитет и снагу да изађемо из ове резултатске кризе. Навијачи су уз нас сваки меч, свих 90 минута. Тако је било и против ТСЦ-а, навијали су до последњег тренутка и веровали у нас. Желимо да им вратимо односом и игром на терену“, додао је капитен Црвене звезде.

Драговић је рекао да су играчи Црвене звезде свесни да су у кризи.

„Тај разговор са њима ће сигурно допринети да што пре и лакше изађемо из ње. Рекли су нам све што им је на души и колико им је ово тешко пало. Није било никаквих непријатних тонова, а камоли нечег више. Оправдаћемо тај њихов однос према нама, као и свих звездаша, који и даље верују у овај тим, али и клуба који нам је дао велику подршку. Верујем да ће већ против Радника трибине бити солидно попуњене и да ће се видети напредак у нашој игри и наравно резултату. Могу само да свима поручим да ће Црвена звезда бити шампион и ове сезоне, по седми пут узастопно“, закључио је Драговић.

Црвена звезда се тренутно налази на другом месту на табели Суперлиге Србије са шест бодова мање од првопласираног Партизана. „Црвено-бели“ ће у наредном колу СЛС у суботу на свом терену дочекати Радник.

Tužilaštvo: Policija da ispita incident navijača u svlačionici FK Crvena zvezda

Преузмите андроид апликацију.