Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Представа „Керови“ поново пред новосадском публиком

Због велико интересовања, представа „Керови“ биће поново на репертоару у Новом Саду, 10. маја, у Свечаној сали НИС-а.
Фото: Pexels/Monica Silvestre

Ова представа ће вас насмејати до суза, расплакати и натерати да се запитате какви сте „људи“. Својим бриљантним глумачким трансформацијама и прецизном игром, глумци пружају врхунску забаву али и запитаност, да ли можемо бити бољи људи?

Представа је настала по тексту Кристофера Џ. Џонсона The Dog Logs, аустралијског глумца, редитеља и писца, а на српски га је превела Милица Михаиловић.

Глумци у представи играју 14 раса паса, на готово празној сцени, користећи се само текстом и својим глумачким умећем. Кроз много смеха, али и неколико тужних, готово трагичних прича, представа показује и преиспитује људски однос према псима, који нам пружају неограничену и безусловну љубав.

Представа се састоји од четрнаест псећих ликова, који кроз своје животне приче преносе своје ставове о љубави, пријатељству, освети, насиљу. Сви псећи ликови одражавају карактеризације људског бића.

Представа „Керови“ је на сталном репертоару Театра на брду од 2018. године, а псеће приче сигурно никога неће оставити равнодушним.

Текст: Кристофер Џ. Џонсон

Режија: Ерол Кадић

Играју: Александар Срећковић Кубура и Срђан Тимаров

Priča o pozorištu Lazara Dunđerskog

 

Преузмите андроид апликацију.