Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Едерсон: Постоји огромна шанса да Анћелоти постане селектор Бразила

Голман Манчестер ситија Едерсон признао је да постоји велика могућност да тренер фудбалера Реала Италијан Карло Анћелоти преузме репрезентацију Бразила, преноси Ројтерс.
Фото: Танјуг/AP/Manu Fernandez

Бразил је тренутно без селектора пошто је Тите добио отказ после Светског првенства у Катару.

„Неизвесност око тога ко ће да буде наредни селектор Бразила унела је немир у репрезентацију Бразила“, рекао је Едерсон и додао да је саиграчима из националног тима разговарао о могућности да Анћелоти наследи Титеа.

Поједини медији објавили су објавили да ће тренер Реала да постане нови селектор „кариока“, али је Фудбалски савез Бразила пре месец дана демантовао да је постигао усмени договор са Анћелотијем, који има уговор са Реалом до 30. јуна 2024. године.

„Постоји велика могућност да Анћелоти дође“, додао је Едерсон уочи пријатељског меча са Мароком, који ће бити одигран 25. марта.

Голман Манчестер ситија је рекао да је разговарао са Каземиром, Милитаом и Виницијусом.

„Оно што су ми рекли о Анћелотију је да је он изузетан тренер, сви га обожавају и да има веома успешну каријеру. Погледајте његову биографију. Ускоро ћемо сазнати да ли ће бити селектор Бразила или не. Надамо се да ћемо брзо сазнати име новог селектора“, додао је Едерсон.

Ibrahimović hoće da igra na predstojećem EP

Преузмите андроид апликацију.